+36(70)570 3631


About us

Details can be given in English or German!

info@teglateka.hu
teglateka@gmail.com

Üzenet:Free counters!

Tegye varázslatos hangulatúvá otthonát ezzel a kiegészítő elemmel! A téglaszelet kialakítása miatt a fény az általunk kívánt felületre vetődik, mellyel nagyon kedvezően tudjuk kialakítani környezetünk megvilágítását.

Az alkalmazott 12 V-os LED technika miatt az áramfogyasztás minimálisra csökken. Kényelmi szempontok miatt beépítése bővíthető alkonykapcsolóval is.

Alkalmas kültéri felhasználásra is, így megvilágíthatjuk a névtáblánkat, a házszámot, esetleg díszvilágítás kialakítása is lehetséges. Nagy fényerejének köszönhetően önálló fényforrásként is alkalmazható.

Stabil 12 V szükséges használatához, mely megfelelő méretezésű trafó alkalmazásával könnyen megoldható.

Az eddig teljesített rendeléseink alapján bemutathatunk pár megoldást a tégla és világítás kombinációjára. Két fő típust emelnénk ki:

Beltéri, melyhez stabil 12 V szükséges, így alkalmzása érintésvédelmi szempontból kevéssé balesetveszélyes. Felszerelése minimális szakértelmet igényel, hiszen csak a megfelelő vezetékeket csatlakoztatni kell, illetve a trafó tápellátását kell megoldani a legközelebbi konnektorból.

Gyártottunk olyan "világító" téglát is, melyet kültéren is lehet alkalmazni, a megfelelő biztonsági előírások betartásával. Ebben az esetben a kiválasztott téglába IP54 vízállósági fokozatú lámpatest került beépítésre.

led világítás